NEWSLETTER -- Editia MAI 2022

Moderatori: LSFD: Management, LSFD: Fire Officers

Public Affairs

NEWSLETTER -- Editia MAI 2022

Mesaj de Public Affairs »

Imagine
Newsletter editia MAI 2022
Introducere
Numarul de incendii a crescut!
Luna Mai aduce o multime de incendii. Astfel Fire Department a participat la aproape de doua ori mai multe activitati de stingere a focului cauzate de imprudenta proprietarilor. Va recomandam sa respectati regulile impuse de Los Santos Government si totodata sa luati la cunostiinta reglemntarile cu privire la administrarea semineelor si cosurilor de fum impuse de catre LSFD.
Imagine
Credite: Alice Kennedy

Performante noi aduse de antrenamentele saptamanale
Los Santos Fire Department a adoptat de la inceputul lunii Mai asa-numitele antrenamente saptamnale. Personalul de teren este pregatit saptamanal de catre Command Staff astfel, in ultima luna am inregistrat performante ridicate pe teren.
Imagine
Credite: Isabelle Bourguignon
Evenimentele lunii

Fire Department intervine in cazul unor multiple incendii pe raza orasului Los Santos
Imagine
Credite: Rosalina Vasso
Luni, 22 mai in jurul orei 22:20, Dispatch-ul Los Santos Fire Department a receptionat un apel efectuat prin intermediul numarului unic pentru situatii de urgenta, apel prin intermediul caruia a fost alertat intreg personalul disponibil in subordinea Fire Station 3 respectiv Station 7 cum ca undeva in Oceanul Pacific, departe de mal, o ambarcatiune s-a aprins in flacari. Ulterior, in jurul orelor 22:30 s-a receptionat un apel prin dispatch-ul departamental prin care s-a cerut ajutorul personalului Fire Station 7 intr-un incendiu din cartierul La Mesa in apropierea unui depozit auto.

Citeste articolul intreg aici!

Aeronava prabusita in Vinewood Hills
Imagine
Credite: George Adams
Marti, 16 Mai, Fire Department a reperat prabusirea unui elicopter in zona Vinewood Hills prin intermediul Air Traffic Control detasand de urgenta unitatile USAR-31, E-71, E-72, RA-74, U-71 la fata locului. Echipajul USAR a reperat o victima la cativa metri distanta de aeronava, urmand ca aceasta sa fie transportata spre Davis Medical Center.
Citeste articolul intreg aici!
Noua conducere
De la data de 11 Mai Fire Department dispune de o noua conducere formata din urmatoarele persoane:
  • Fire Chief Tommy Winthrop
  • Assistant Chief Marcus Sacheverell
  • Deputy Chief Isabelle Bourguignon
10 mai 2022, am fost investiti in conducerea a peste 6000 de angajati guvernamentali. Imediat dupa ce-am dobandit functia, ne-am pus la curent cu situatia departamentului si problemele actuale ale acestuia. Muncim din greu pentru a oferi servicii de inalta calitate atat cetatenilor cat si personalului de la fiecare Station. Am reusit sa incheiem parteneriate cu doua afaceri locare, anume Burton Custom Tunning si La Pescadería, oferind servicii de mentenanta de mare calitate pentru unitati si mancare proaspata la cantinele locale.
Am reusit in acelasi timp sa oferim un sistem de plata corect pentru orele suplimentare si implicarea pe teren facuta de personalul Field Staff. In urma implementarii acestui nou sistem am observat implicare ridicata pe teren si totodata o receptivitate crescuta din partea personalului.
29 Mai 2022 - Conducerea Fire Department
Parerea personalului despre noua conducere
Intreg personalului Los Santos Fire Department le-a fost adresata o serie de intrebari cu ajutorul carora am reusit sa observam care sunt parerile despre noua conducere si nu numai, dupa cum reiese si din urmatoarele:
  • La intrebarea "Considerati ca noua conducere Los Santos Fire Department a luat-o intr-o directie buna in ceea ce priveste reorganizarea departamentului ?" 100% din raspunsuri au fost de da, cum reiese si din urmatorul grafic.
    Imagine
  • Am cerut parerile intregului personal despre noua conducere Los Santos Fire Department si am extras cateva raspunsuri:
    Parerea mea personala este una foarte buna deoarece cu noua conducere au fost adusi noi membrii activi, avem manuale noi mult mai bune si detaliate, avem actiuni precum antrenamente s.a.m.d., deci in concluzie da, este una foarte buna si ma bucur ca ii am ca superiori pe dansii aratand o adevarata silinita si activitate. <3 #peace
    Consider ca noua conducere se implica in mentinerea unei bune atmosfere si totodata ofera prime pentru angajatii ce fac ore suplimentare. #goFD!
    Consider ca noua conducere a Fire Departament este cea mai buna din ultimii ani, acestia se implica activ si continuu in ducerea departamentului spre bine
Programul de Ride Along
Los Santos Fire Departament acum dispune si de un program Ride-Along!
Fire Departament pune la dispozitie oricarui cetatean apt din punct de vedere medical si fara istoric judiciar grav sa asiste unul dintre membrii departamentului nostru, in decursul a unei zile obisnuite. Astfel, aveti ocazia de a vedea indatoririle zilnice ale unui Firefighter si totodata puteti invata modul nostru de actiune in stingerea incendiilor sau acordarea primului ajutor.
Imagine
Credite: George Adams

Citeste aici!
Promovari
Field Staff
Fire Engineer George Adams la Senior Engineer
Firefighter III Michael Wallance la Senior Engineer
Firefighter II Sarah Reilly la Firefighter III
Firefighter I Luna Hill la Firefighter II
Firefighter I Daniel Clayland la Firefighter II
Command Staff
Captain I Zaquan King la Captain II Captain I Salah Khalid la Captain II Captain I Aurora Gardner la Captain II Captain I Isabelle Bourguignon la Deputy Chief Captain II Jayden Oneal la Battalion Chief Battalion Chief Chains Houston la Deputy Chief
(( Noua imagine a Los Santos Fire Department ))

Suntem incantati de stadiul in care Fire Department a ajuns. Impreuna cu intregul Command Staff si Field Staff am reusit refacerea topic-urilor in proportie de 80%. Totodata, am reusit sa realizam urmatoarele:
  • Introducerea ghidului Emergency Medical Tehnician - Am refacut manualul BLS si l-am reintegrat cu o alta denumire si cu un total alt continut.
  • Restructurarea birourilor - A fost adoptata urmatoarea structura: Office of the Fire Chief / Administrative Bureau / Special Emergency Operations Bureau. Mai multe informatii AICI
  • Adaugarea unui nou rang - Am adaugat rang-ul "Senior Engineer" avand ca atributie supervizarea personalului de teren.
  • Introducerea programelor de training - Senior Firefighter Training Program & Firefighter Training Program
  • Finalizarea integrala a diviziilor - Toate diviziile dispun de materialele necesare functionarii optime

Sporirea roleplay-ului. Prin activitate constanta am reusit, alaturi de Faction Management, sa creem un mediu bun pentru fiecare membru a factiunii si totodata am oferit multiple oportunitati de roleplay prin activitati si antrenamente constante.
Activitatea crescuta. Activitatea factiunii a crescut considerabil atat In-Game cat si pe Forum -- Mai multe detalii AICI
Le multumim tutuor celor care au dat dovada de implicare si au investit timp in acest proiect <3: bobo; karma; hardstyle; Danone; tazz; OverWatch; RamsyOff; elevente si intregului Field Staff care a activat cand factiunea era in stadiul de restructurare!
((Screenshots))

• Station 3 Apparatus - George Adams
    Imagine
  • Building Fire - Luna Hill
    Imagine
  • Lifeguard Patrol - Katherine Gallagher
    Imagine
  • Wildfire Simulation - Isabelle Bourguignon
    Imagine

Incheierea paginii
Document realizat de Public Affairs Division cu aprobarea Office of the Fire Chief. Toate drepturile de autor sunt rezervate iar utilizarea acestui document fara aprobarea Office of the Fire Chief este sanctionata conform codului privind drepturile de autor.
Redactat de: Senior Engineer George Adams & Deputy Chief Isabelle Bourguignon

1 Iunie 2022 - Fire Chief Tommy Winthrop
Acest inbox nu este monitorizat
Încuiat